Spoj estetike, funkcionalnosti in udobja – zgoraj omenjene prvine so bile ključne pri kreiranju, načrtovanju in izvedbi prav vseh stanovanj v sodobni novogradnji Rezidence Rovinj.

Moderno grajen objekt, ki nudi sodobno in udobno bivanje

Na prijetni in zaželeni lokaciji v Rovinju v soseski Sv. Vid se nahaja moderen objekt, ki nudi luksuzna stanovanja, ki si želijo biti v bližini središča Rovinja in nedaleč od čudovite obale. Lokacija ima veliko prednost v bližini prometnih povezav z vsemi deli Istre in tudi s Slovenijo, Avstrijo in Italijo.

Sodoben in kvaliteten objekt Rezidenca Rovinj se ponaša z dovršeno estetiko, vrhunsko izvedbo ter kakovostnimi materiali.

V štirih etažah se nahaja skupno 14 nadstandardnih stanovanj z lepimi tlorisi in površinami velikimi med 68 m2 in 95 m2. Vsako stanovanje ima čudovite terase z jugozahodno lego. Spodnja atrijska stanovanja imajo tudi prijetne kotičke na lastnem vrtu. Veliko mero udobja in obilico svetlobe skozi celo leto nudijo kvalitetna troslojna aluminijasta okna priznanega proizvajalca Schüco z odličnimi izolacijskimi lastnostmi. Arhitekti so pri kreiranju notranjosti stanovanj želeli poudariti pridih udobja in topline.
V zgradbi so komunikacije med etažami urejene s stopniščem ter z dvigalom proizvajalca Kone. Vsako stanovanje ima v kletni etaži prostorno shrambo. Ob objektu se nahaja tudi zasebno parkirišče varovano z rampo.

Rocco nepremičnine - Rezidenca Rovinj
Nadstandardni materiali in oprema vrhunskih proizvajalcev

Spoj estetike, funkcionalnosti in udobja –
zgoraj omenjene prvine so bile ključne pri kreiranju, načrtovanju in izvedbi prav vseh stanovanj v sodobni novogradnji Rezidence Rovinj.

Osrednja pozornost v Rezidenci Rovinj je bila združiti vse prvine sodobnega stila, torej s prepletom najnovejših trendov ureditve notranjosti, z modernimi in unikatnimi detajli ter z oplemenitvijo nians toplih naravnih odtenkov barv.

Rezidenca Rovinj nudi dva tipa tlorisov stanovanj in arhitekti so se pri zasnovi obeh osredotočili na kombinacijo vrhunskega udobja in funkcionalnega tlorisa.

Poleg prijetnega bivanja je veliko pozornosti v novogradnji posvečene zagotavljanju velike mere varnosti. V vseh stanovanjih so vgrajena protivlomna in protipožarna vrata.
Kombinacija tradicionalnih materialov in modernega oblikovanja niza lepe detajle v moderni novogradnji, ki nudi veliko prednosti nadstandardnih elementov. Stanovanja imajo visoke strope, kakovostno keramiko ter drugo kvalitetno opremo.

Stanovanja se ponašajo z notranjimi vrati Filomuro ter kvalitetnim parketom ameriškega oreha velikega formata. Okna imajo avtomatske rolete ter senčnike, v pritličnih stanovanjih pa so vgrajene avtomatske tende.

Interjer v naravnih odtenkih in s toplimi niansami nudi zračen in odprt prostor, čiste in ravne linije ter vrhunski dizajn pa poudarjajo moderno zasnovo objekta.

Rocco nepremičnine - Rezidenca Rovinj
Moderna novogradnja za visoko energetsko učinkovitost

Rezidenca Rovinj izpolnjuje visoke energetske standarde, saj je bilo pri snovanju objekta veliko pozornosti usmerjene k dobri energetski učinkovitosti, kar je mogoče le z nadstandardno, zeleno, ekološko usmerjeno in trajnostno gradnjo.

Vsi prostori so opremljeni z visokokakovostnimi napravami Daikin, ki skrbijo za ogrevanje in hlajenje, ter vseskozi za maksimalno energetsko učinkovitost.

Stavba se sicer v osnovi greje z mestnim plinom in vsako stanovanje ima tudi ločen števec. V objektu so vgrajeni kvalitetni izolacijski materiali, ki nudijo dobro toplotno in zvočno izolacijo. Dobro zasnovana orientacija samega objekta in pozicije prostorov v posameznih stanovanjih omogoča dobro osončenost tako stanovanj kot vseh skupnih površin v sodobnem objektu. Velika prednost stanovanj so tudi velike steklene površine, ki jih nudi stavbno pohištvo z višinami vse do 240 cm.


Galerija

If there is Future, it will be Green.— Petra Kelly

Želite izvedeti več o izjemni lokaciji?

PREBERITE VEČ