Stanovanje 8

Stanovanje 8

Lega
3-sobno stanovanje v 2. nadstropju s teraso
Kvadratura stanovanja
98,19 m2
Shramba
8,7 m2
Terasa
12,72 m2
Cena (vključuje lastniško parkirno mesto, shrambo in DDV)
325.000 €


V predelu Rovinja Sv.Vid se nahaja luksuzen objekt s 14 enotami. Objekt je zgolj 10 min oddaljen od plaže in strogega centra, ki se lahko pohvali s številnimi zgodovinskimi ter naravnimi znamenitostmi.

Rezidenca leži v objemu urbanega in zelenega predela ter nase opozarja z impresivno estetiko, katero poudarjajo prefinjeni detajli in vrhunski materiali.

Objekt obsega štiri etaže in 14 stanovanj. Vsako stanovanje v nadstropju ima teraso orientirano na jugozahod, medtem ko imata stanovanji v pritličju prostorna atrija.

Trosobno stanovanje se nahaja v 2. nadstropju in nudi odlično razporeditev ter prijetno pokrito teraso. Zajema predsobo, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, spalnico, otroško sobo, kopalnico in ločeno stranišče. Vsa stanovanja imajo prostoren dnevno bivalni del povezan s kuhinjo ter izhodom na teraso oz. atrij. Tovrsten koncept tlorisa omogoča več naravne svetlobe v prostoru, daje občutek odprtosti in zračnosti ter omogoča boljšo komunikacijo med prostori. Projektiranje stanovanj je temeljilo na funkcionalnosti, udobnosti ter estetiki.

Rezidenca izpolnjuje visoke standarde zelene in ekološko usmerjene gradnje.

Stavba ima pridobljeno uporabno dovoljenje.